Меню
Добавени продукти

Аксесоари за риболов

Марка: FOX КОД: Ракета за захранване FOX Impact Spod, различни размери
Въпреки че на пазара се предлагат различни ракети за захранване, дизайнерите на FOX преценяват че има място за развитие и подобрения. След тригодишни научни изследвания и безброй часове полеви тестове се появява Fox Impact Spod. Тази нова ракета може да се похвали с някои уникални подобрен..
36,20 лв.
Дан. основа: 36,20 лв.
Марка: SPOMB КОД: Ракета за захранване SPOMB MIDI X
Новата ракета SPOMB MIDI X позволява захранване на големи дистанции с включени нови иновации.Доказана надеждност и качество от SPOMB.SPOMB MIDI X вече е с вградена плувка, която не му позволява да потъне при случайно скъсване на линията.Постига дори по-големи дистанции от Spomb моделите.Освобождава ..
35,00 лв.
Дан. основа: 35,00 лв.
Марка: SPOMB КОД: Ракета за захранване SPOMB, различни размери
Ракета за захранване SPOMB, с неутрална плаваемост и много лесен контрол при прибиране.В момента, в който ракетата удари водната повърхност се разтваря, а захранката потъва моментално. SPOMB Midi е добре балансирана, изключително точна и гарантирано надежда.Благодарение на тези прекрасни х..
33,00 лв.
Дан. основа: 33,00 лв.
Марка: KORDA КОД: Кримпове Korda Krimps
Кримпове с тефлоново покритие, които ще помогнат да направите съвършените монтажи.Годините на тестове са създали идеалните кримпове за всички монтажи с по-твърди и дебели поводи. Предлагат се в два размера:0.60мм 0.70мм..
12,40 лв.
Дан. основа: 12,40 лв.
Марка: FOX КОД: cac632
Бургия за риболов Fox Edges 1 мм Micro Drill, с диаметър само 1 мм, Micro Drill е перфектна за твърди примамки за риболов или създаване на отвор за вашата игла за примамка. Идеална бургия за риболов за ядки, протеинови топчета и поп ъп топчета за риб..
9,80 лв.
Дан. основа: 9,80 лв.
Марка: FOX КОД: cac781
Fox Edges Camo Naked Chod/Heli Buffer Sleeves,  Създаден за защита на основната линия при борба с риба и с монтажи на хеликоптер или чод. Коничният ръкав може да бъде отрязан за използване с различни видове и дебелини на лидерите ви. Перфектен за платформи Chod и хеликоптер, когато правите рибо..
8,80 лв.
Дан. основа: 8,80 лв.
Марка: FOX КОД: cac497
Прозрачно-бели стопери с различна дължина:32 бр. малки, 32 бр. средни и 16 бр. големи..
8,20 лв.
Дан. основа: 8,20 лв.
FOX EDGES Medium Loaded Tackle Box комплект кутия за принадлежности
-10 %
Марка: FOX КОД: CBX091
Новата Fox Tackle Box обхваща легендарната концепция Fox F-Box , вдъхновена от предлагането на пазара и новите идеи, което я подрежда в челните редици за дизайн на кутии. Използвайки целия капак като допълнително място за съхранения на тъкъми, достигаме максимален капацитет, докато запазваме кутията..
141,00 лв. 157,00 лв.
Дан. основа: 141,00 лв.
Марка: FOX КОД: CBX086
Новата Fox Tackle Box обхваща легендарната концепция Fox F-Box , вдъхновена от предлагането на пазара и новите идеи, което я подрежда в челните редици за дизайн на кутии. Използвайки целия капак като допълнително място за съхранения на тъкъми, достигаме максимален капацитет, докато запазваме кутията..
98,00 лв.
Дан. основа: 98,00 лв.
Марка: FOX КОД: csi024
Комплект от 2 броя подходящи за всеки суингер на FOX...
20,00 лв.
Дан. основа: 20,00 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RM-Tec Nite Glo Lip Close Needle
Превъзходна игла за примамка с общо предназначение, идеална за повечето ситуации. Микроинженерната врата се затваря, за да осигури плавно преминаване обратно през стръвта при пробиване. Също така е отличен за врязване на връзките на куките през къси PVA мрежести торбички. Дръжка Nite ..
9,00 лв.
Дан. основа: 9,00 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RMK
PRODUCT FEATURESСъхранявайте над 100 монтажаИзключително здрава ABS & polypropylene конструкцияЗдрав капак с магнити2 големи отделения за монтажи4 отделения за аксесоариЛинийка на капака за измерване дължината на монтажитеВключени пинчета за монтажите PRODUCT SPECIFICATIONРазмери : 330..
80,00 лв.
Дан. основа: 80,00 лв.
КОД: Choppa
Резачка за топчета с диаметър 18-20мм..
52,00 лв.
Дан. основа: 52,00 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RIDGEMONKEY MULTI TOOL
Мултифункционален иструмент притежаващ 5 те най-необходими аксесоара задължителни за всеки успешен излет.Формован от светеща пластмаса Nite-Glo, този 5в1 Multi Tool е задължителен за всяка кутия за принадлежности.Разполага с белачка за поводи с покритие, „примка“ за изтегляне на възела на куките, „к..
20,00 лв.
Дан. основа: 20,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 117 резултата (8 страници)

Игли, инструменти, сигнализатори, обтегачи, spod ракети, маркери за дистанция, кутии и класьори, всичко необходимо за риболова на шаран.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките