Меню
Добавени продукти

Кутии и класьори

FOX EDGES Medium Loaded Tackle Box комплект кутия за принадлежности
-10 %
Марка: FOX КОД: CBX091
Новата Fox Tackle Box обхваща легендарната концепция Fox F-Box , вдъхновена от предлагането на пазара и новите идеи, което я подрежда в челните редици за дизайн на кутии. Използвайки целия капак като допълнително място за съхранения на тъкъми, достигаме максимален капацитет, докато запазваме кутията..
141,00 лв. 157,00 лв.
Дан. основа: 141,00 лв.
Марка: FOX КОД: CBX086
Новата Fox Tackle Box обхваща легендарната концепция Fox F-Box , вдъхновена от предлагането на пазара и новите идеи, което я подрежда в челните редици за дизайн на кутии. Използвайки целия капак като допълнително място за съхранения на тъкъми, достигаме максимален капацитет, докато запазваме кутията..
98,00 лв.
Дан. основа: 98,00 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RMK
PRODUCT FEATURESСъхранявайте над 100 монтажаИзключително здрава ABS & polypropylene конструкцияЗдрав капак с магнити2 големи отделения за монтажи4 отделения за аксесоариЛинийка на капака за измерване дължината на монтажитеВключени пинчета за монтажите PRODUCT SPECIFICATIONРазмери : 330..
80,00 лв.
Дан. основа: 80,00 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RM679
Водоустойчив материал Hydropel 1680DВисококачествени YKK циповеВътрешни мрежести джобове с ципОсновно отделение с двоен ципДръжка за носенеНапълно подплатени твърди стениНапълно модулен с продуктова гама RuggageКалъфът за аксесоари Ruggage Standard 80 е идеален за съхранение на вашите по-малки аксес..
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Марка: FOX КОД: CLU452
FOX CAMOLITE™ Mini Micron Case е перфектното решение за съхранение и защита на вашите малки сигнализатори. Този изключителен калъф е създаден от висококачествени материали и предлага практичност, издръжливост и стил, отговарящи на нуждите на всякакъв риболовец.Калъфът CAMOLITE™ M..
70,00 лв.
Дан. основа: 70,00 лв.
Марка: FOX КОД: cbx081
Практичен класьор за монтажи със следните характеристики:- Продуктът е част от нова серия универсални решения за съхранение на монтажи;- Моделът е снабден с два борда за подреждане на монтажи и един магнитен борд с шест диска за Chod монтажи;- 2 малки и 4 стандартни диска за Chod монтажи;- Chod диск..
69,00 лв.
Дан. основа: 69,00 лв.
Марка: FOX КОД: Кофа FOX Camo Bucket 10 литра
Кофа Fox Camo Bucket 10литра:• Мощен дизайн с метална дръжка• Идеални за носене и съхранение на стръв, удобни за захранване или пренасяне на вода.• Квадратна форма за по-лесно транспортиране и съхранение...
23,50 лв.
Дан. основа: 23,50 лв.
Марка: FOX КОД: Кофа FOX Camo Bucket 17 литра
Кофа Fox Camo Bucket 17литра:• Мощен дизайн с метална дръжка• Идеални за носене и съхранение на стръв, удобни за захранване или пренасяне на вода.• Квадратна форма за по-лесно транспортиране и съхранение...
35,00 лв.
Дан. основа: 35,00 лв.
Марка: FOX КОД: Кофа FOX Camo Bucket 5 литра
Кофа Fox Camo Bucket 5 литра:• Мощен дизайн с метална дръжка• Идеални за носене и съхранение на стръв, удобни за захранване или пренасяне на вода.• Квадратна форма за по-лесно транспортиране и съхранение...
17,50 лв.
Дан. основа: 17,50 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RM756
Същата Armory Tackle Box, която всички познаваме и обичаме, но сега с нов капак, който предлага добавянето на 38малки отделения за съхранение, идеални за вирбели, пръстени, мъниста и много други. Новият капак на Armory Pro същоразполага с линийка за измерване от външната страна на капака за точни мо..
145,00 лв.
Дан. основа: 145,00 лв.
Марка: NGT КОД: Кутия за аксесоари NGT DYNAMIC TACKLE BOX SYSTEM
Новата кутия за шаранджийски аксесоари NGT Dynamic Tackle Box - Terminal Tackle / Rig Storage Box System е система за съхранение на шаранджийски аксесоари и монтажи, и дори по-големи предмети като ножици и игли за стръв. Тъмно зелената кутия за шаранджийски монтажи NGT е снабдена с 6 магнита и прозр..
49,00 лв.
Дан. основа: 49,00 лв.
Марка: NGT КОД: Кутия за аксесоари NGT XPR Terminal Tackle Box
Кутия за аксесоари NGT XPR Terminal Tackle Box е нова компактна кутия предназначена за съхранение на всичките ви шаранджийски аксесоари, които са ви нужни за връзването на един монтаж. Кутията е с размери 23x13x4см и се затваря силни магнити. Подходяща за шаранджийски аксесоари и принадлежности.В мн..
28,90 лв.
Дан. основа: 28,90 лв.
Кутия за монтажи и аксесоари ANACONDA Rig Maker’s Pro Case
-10 %
Марка: ANACONDA КОД: 7151115
Както подсказва името, Pro Case на Anaconda Rig Maker е предназначена за професионално изграждане на монтажи и безопасното им транспортиране. Пдвижният класьор, станционарната дъска за монтажи и петотделения, които могат да се регулират индивидуално с помощта на прегради са акцентите на кутията. Кут..
84,50 лв. 93,90 лв.
Дан. основа: 84,50 лв.
Марка: KORDA КОД: Kbox4
COMBI RIG SAFE е последното нововъведение в гамата класьори на Korda.За разлика от съществуващите модели Rig Safe, този комбинира възможноста за съхранение на малки монтажни елементи, като стопери, мъниста, вирбели и всичко друго с подобен размер заедно с готовите вързани куки и монтажи.Характеристи..
58,50 лв.
Дан. основа: 58,50 лв.
Кутия за съхранение RidgeMonkey Armoury Stackable Storage Box
Ново
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RM Stackable Storage Box
Решете всичките си проблеми с Armory Stackable Storage Box. Перфектни за съхранение и транспортиране на голям брой вещи, тези кутии са устойчиви на атмосферни влияния и се почистват лесно, което ги прави идеални при риболов във всякакви атмосферни условия. Здравата конструкция и подсилената основа ..
59,00 лв.
Дан. основа: 59,00 лв.
Марка: FL FISHING КОД: 6437072
Кутия класьор за готови монтажи на марка PRO FL.Размери : 10/35см..
12,00 лв.
Дан. основа: 12,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 21 резултата (2 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките