Меню
Добавени продукти

Ракети, маркери, кобри за захранване

Марка: FOX КОД: Ракета за захранване FOX Impact Spod, различни размери
Въпреки че на пазара се предлагат различни ракети за захранване, дизайнерите на FOX преценяват че има място за развитие и подобрения. След тригодишни научни изследвания и безброй часове полеви тестове се появява Fox Impact Spod. Тази нова ракета може да се похвали с някои уникални подобрен..
36,20 лв.
Дан. основа: 36,20 лв.
Марка: SPOMB КОД: Ракета за захранване SPOMB MIDI X
Новата ракета SPOMB MIDI X позволява захранване на големи дистанции с включени нови иновации.Доказана надеждност и качество от SPOMB.SPOMB MIDI X вече е с вградена плувка, която не му позволява да потъне при случайно скъсване на линията.Постига дори по-големи дистанции от Spomb моделите.Освобождава ..
35,00 лв.
Дан. основа: 35,00 лв.
Марка: SPOMB КОД: Ракета за захранване SPOMB, различни размери
Ракета за захранване SPOMB, с неутрална плаваемост и много лесен контрол при прибиране.В момента, в който ракетата удари водната повърхност се разтваря, а захранката потъва моментално. SPOMB Midi е добре балансирана, изключително точна и гарантирано надежда.Благодарение на тези прекрасни х..
33,00 лв.
Дан. основа: 33,00 лв.
Кобра за захранване – Fox Rangermaster Carbon 20 Throwing Stick
-10 %
Марка: FOX КОД: cac608
Кобра за захранване FOX Rangemaster Carbon е способна да постига наистина големи дистанции.Предназначена е за работа с 20 милиметрови или по-малки топчета.Притежава долен отвор за бързо пълнене, което пести време.Много ниско тегло, благодарение на качествения карбон, от който е изработена.Мек калъф ..
193,00 лв. 214,00 лв.
Дан. основа: 193,00 лв.
Кобра за захранване – Fox Rangermaster Carbon 26 Throwing Stick
-10 %
Марка: FOX КОД: CAC629
Кобра за захранване FOX Rangemaster Carbon е способна да постига наистина големи дистанции.Предназначена е за работа с 26 милиметрови или по-малки топчета.Притежава долен отвор за бързо пълнене, което пести време.Много ниско тегло, благодарение на качествения карбон, от който е изработена.Мек калъф ..
193,40 лв. 214,90 лв.
Дан. основа: 193,40 лв.
Марка: FOX КОД: CAC616
Колчета за дистанция Fox Marker Sticks с удобна дължина от 60 см.Данни за продукта:Черни алуминиеви колчета, за измерване на дистанция.Дължина на колчето – 60см.Слот за беталайт светещи ампули...
27,30 лв.
Дан. основа: 27,30 лв.
Марка: SPOMB КОД: dtl007
Чудесна лопатка за зареждане на Spod ракети и лодки за захранка. Мoделът ще ви помогне да миксирате перфектно лепкавите спод смеси. Компактен дизайн, разработен да пасва идеално на Spomb ракетите на Fox.Предлага се в два цвята:БялаЧерна..
9,80 лв.
Дан. основа: 9,80 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RMT373
Тялото от балса осигурява превъзходна плаваемостПодобрена стабилност при полетДоставя се с оранжево "перо MarkaFloat Large (RM373)Най-добрата маркираща плувка за дълъг обсег, нашата MarkaFloat се състои от супер плаваща балсова плувка с голям ход за подпомагане на видимостта, особено при услови..
19,50 лв.
Дан. основа: 19,50 лв.
Марка: FOX КОД: Маркер за дълбочина и релеф на дъното FOX Marker Float Kit
Маркерът е незаменим помощник в шаранджийския риболов.С него можете да измерите дълбочината на желаното място, да проверите дъното за тиня и водорасли, да клипсирате желаната позиция и дистанция, като в последствие я пренесете върху колчета за дистанция.Маркера притежава отлична плаваемост и постига..
19,50 лв.
Дан. основа: 19,50 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RMT371
Маркер за дълбочина и релеф на дъното RIDGEMONKEY MarkaFloat Kit Large.Този комплект съдържа всички компоненти, необходими за създаването на конфигурация на плувка/маркер за риболов на малка до средна дистанция.Включва голяма плувка Marka, четири взаимозаменяеми  цветни глави, плетена връзка за..
39,00 лв.
Дан. основа: 39,00 лв.
Марка: East Shark КОД: 1015
Ракета за захранване Eastshark Tu-160 Spod. Ракета от ново поколение с уникални иновации.Позволява захранването на големи дистанции на захранки с разнороден състав и консистенция. Притежава добри полетни качества.Характеристики:Бързо зареждане с една ръкаРазмери(приблизителни): дължина – 20см, диаме..
9,00 лв.
Дан. основа: 9,00 лв.
Марка: East Shark КОД: 1021
Перфектна ракета за захранване на малки и големи дистанции.Налични три размера :малкасреднаголяма..
6,00 лв.
Дан. основа: 6,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките