Меню
Добавени продукти

HALDORADO

Марка: HALDORADO КОД: H007
Нашият словашки екип, воден от Haldorádó Method Feeder Team SK, т.е. Péter Rigó, Haldorádó RO Feeder Team Radesti, воден от Géza Bolgár, и разбира се нашият унгарски екип за тестов риболов също взеха участие в разработването и тестването на висококачествени примамки, стръв и аромати, принадлежащи къ..
9,90 лв.
Дан. основа: 9,90 лв.
Марка: HALDORADO КОД: Активатор гел Haldorado TORNADO Activator Gel
Tornado Activator Gel, добре прилепваща, подобряваща добавка с висока плътност, която се предлага в същите вкусове и цветове като примамки Tornado.Използва се главно за концентриран ароматизатор на пълна кошница, метод хранилка и PVA.Гарантирано може да издържи на мощни хвърляния с голяма сила и инт..
9,00 лв.
Дан. основа: 9,00 лв.
Марка: HALDORADO КОД: H002
Активиращ гел - Sipi 1 и Sipi2 Sipi 1 е с вкус на лимон и мента и е бял на цвят, докато Sipi 2 е с аромат на портокал и канела и с плътен аромат на портокал. Също като примамките, те се препоръчват за състезателен риболов и могат да се използват по всяко време на годината...
9,00 лв.
Дан. основа: 9,00 лв.
Марка: HALDORADO КОД: Влакно Dome Gabor Team Feeder Master Carp 300м
TEAM FEEDER влакната са произведени с помощта на най-висококачествените суровини и японската технология.Крайният резултат е изключително трайно, устойчиво на износване семейство от монофилни влакна с ниско удължение, което е в идеална хармония с нуждите на съвременния фидер риболов.Цвят: ярко флуо ж..
12,00 лв.
Дан. основа: 12,00 лв.
Марка: HALDORADO КОД: Критично балансирани Haldorado TORNADO Wafter 12мм
Разработките на продукти на Халдорадо през 2020 г. включват редица вълнуващи иновации, но Tornado Wafter се откроява от всички тях със своя специален, уникален външен вид и висока степен на привлекателност!Във въвеждането вече споменахме, че тези примамки също пушат, излъчвайки ефектен цвят и интенз..
10,00 лв.
Дан. основа: 10,00 лв.
Марка: HALDORADO КОД: H001
Sipi 1 и Sipi2 Sipi 1 е с вкус на лимон и мента и е бял на цвят, докато Sipi 2 е с аромат на портокал и канела и с плътен аромат на портокал. Също като примамките, те се препоръчват за състезателен риболов и могат да се използват по всяко време на годината...
10,00 лв.
Дан. основа: 10,00 лв.
Марка: HALDORADO КОД: H009
Критично балансирани топчета Haldorado 4S Method Pellet Wafter 30gr - 6,7,8,9mmНашият словашки екип, воден от Haldorádó Method Feeder Team SK, т.е. Péter Rigó, Haldorádó RO Feeder Team Radesti, воден от Géza Bolgár, и разбира се нашият унгарски екип за тестов риболов също взеха участие в разработван..
10,00 лв.
Дан. основа: 10,00 лв.
Марка: HALDORADO КОД: H004
Продуктовата линия MONSTER не се славят с приятни аромати, на които може да се наслади човешкият нос, но тяхната привлекателност е безспорна! В допълнение към примамките и пелетите за хранене, ясно е, че тази продуктова линия може да бъде намерена и в ароматна форма в нашата оферта. MONSTER Magnum и..
17,00 лв.
Дан. основа: 17,00 лв.
Марка: HALDORADO КОД: H003
Продуктовата линия MONSTER не се славят с приятни аромати, на които може да се наслади човешкият нос, но тяхната привлекателност е безспорна! В допълнение към примамките и пелетите за хранене, ясно е, че тази продуктова линия може да бъде намерена и в ароматна форма в нашата оферта. Примамките са Po..
10,00 лв.
Дан. основа: 10,00 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките