Меню
Добавени продукти

KORDA

Марка: KORDA КОД: Куки за шаран KORDA KURV SHANK, 10 броя, различни размери
Kurv Shank (Curve Shank) са може би най-популярния модел куки, характерни със своята извита опашка. Тази кука не се нуждае от допълнителен алайнер и заради простотата и ефективността си е много популярна в различни шаранджийски монтажи...
12,70 лв.
Дан. основа: 12,70 лв.
Марка: KORDA КОД: Кримпове Korda Krimps
Кримпове с тефлоново покритие, които ще помогнат да направите съвършените монтажи.Годините на тестове са създали идеалните кримпове за всички монтажи с по-твърди и дебели поводи. Предлагат се в два размера:0.60мм 0.70мм..
12,40 лв.
Дан. основа: 12,40 лв.
Марка: KORDA КОД: KRDDMBL
 Пластмасови дъмбели- Гамата включва три размера и четири вкуса- Ароматът се импрегнира в пластмасата по време на формоването- Идеални за води, заразени с раци.Нашата гама Fake Food вече включва плуващи примамки за куки с формата на дъмбели. Както при останалата гама, те се различават от п..
7,80 лв.
Дан. основа: 7,80 лв.
Марка: KORDA КОД: Maize sinking
Бавно потъващата царевица е малко по-голяма от царевицата, която също правим в нашата гама от фалшиви храни.Отразявайки разликата в размера на истинската, и също така е по-плаваща.Това я прави подходяща за използване с по-големи куки или монтажи, които съдържат повече метални части.Има достатъчно пл..
7,90 лв.
Дан. основа: 7,90 лв.
Марка: KORDA КОД: KSN
Отлично уплетено влакно, изключително гъвкаво и много здраво.Благодарение на своята гъвкавост, Supernatural е особено подходящо за риболов над мек дънен грунт, като тиня, водорасли или наноси. В допълнение, Supernatural поляга внимателно върху контурите на дънния релеф, извън обсега на шарана.Продук..
30,40 лв.
Дан. основа: 30,40 лв.
Марка: KORDA КОД: KRR023
Тази версия на Spinner Hook е единственият монтаж в гамата готови вързани, наличен в размер 5.Този модел на куката е проектиран специално за използване със Spinner Rig.Ъгълът на окото от 55 градуса следва посоката на кикера, което позволява на куката да стои перфектно, когато се използва с плаваща с..
13,70 лв.
Дан. основа: 13,70 лв.
Марка: KORDA КОД: Korda dumbell slow sinking
Най-новото попълнение в семейството изкуствената стръв на KORDA току-що пристигна!След големия успех на царевицата сега добавиха и Slow Sinking Dumbells, имитиращи пелети, към гамата с изкуствена стръв.Slow Sinking - дъмбели с неутрална плаваемост, повдигат собственото си тегло, но не и повода...
7,80 лв.
Дан. основа: 7,80 лв.
Марка: KORDA КОД: Krimp tool
Korda Krimp Tool са клещи разработени да спомагат за по-лесната конструкция на монтажа с твърди и нееластични материали като MouthTrap, BOOM или Hybrid Stiff Link.В частност екипът на Korda е много възхитен от потенциала да се правят изключително изчистени връзки при направата на chod монтажи.Използ..
41,00 лв.
Дан. основа: 41,00 лв.
Марка: KORDA КОД: KKTS
Korda Mini Krimp Tool са клещи разработени да спомагат за по-лесната конструкция на монтажа с твърди и нееластични материали като MouthTrap, BOOM или Hybrid Stiff Link. Инструментът е много компактен така, че лесно ще се побере във вашата Tackle Box или подобна кутия за риболов.В част..
37,20 лв.
Дан. основа: 37,20 лв.
Марка: KORDA КОД: KLOR2
Моделът на куката Klor е проектиран и създаден от Дани Феърбрас, за да бъде агресивна, здрава, бързо завъртаща се кука с блестящ потенциал за закачане с разнообразни монтажи.Произвежда се от един от най-добрите японски производители на куки и е невероятно здрави.Доказано е, че е в състояние да издър..
12,70 лв.
Дан. основа: 12,70 лв.
Марка: KORDA КОД: Куки KORDA KRANK X, 10 бр.
Korda Krank X са куки с много специфичен дизайн, произведени от най-добрите японски майстори.Кранк X е отличен пример за кука с много широк отвор, подвит връх и опашка с уникална извивка, наподобяваща Curve shank моделите. Куката е перфектна за KD rig или за класически възел без възел.KRANK X е ъпгр..
12,70 лв.
Дан. основа: 12,70 лв.
Марка: KORDA КОД: KMH
Шаранджииски куки Korda с тефлоново покритие модел MIXA.Този модел куки се отличават с кованото си тяло, късото си рамо и много острото "Curved Point" острие.Куки Korda Mixa Hook са били предназначени за риболов на шаран на повърхността, но като се има предвид остротата и характеристиките им те се и..
12,70 лв.
Дан. основа: 12,70 лв.
Марка: KORDA КОД: Куки KORDA WIDE GAPE X, 10 бр.
KORDA WIDE GAPE X е усилената версия на популярните WIDE GAPE на КОРДА. Тази кука е специално проектирана за използване в тежки условия и затревени води. Безкомпромисно остро заточване и профил като стандартния Wide Gape, но е изработена от по-дебел материал и е допълнително подсилена, за да се спра..
12,70 лв.
Дан. основа: 12,70 лв.
Марка: KORDA КОД: Kbox4
COMBI RIG SAFE е последното нововъведение в гамата класьори на Korda.За разлика от съществуващите модели Rig Safe, този комбинира възможноста за съхранение на малки монтажни елементи, като стопери, мъниста, вирбели и всичко друго с подобен размер заедно с готовите вързани куки и монтажи.Характеристи..
58,50 лв.
Дан. основа: 58,50 лв.
Марка: KORDA КОД: KZM
KORDA ZIG MAGNET е дребен аксесоар за риболов, но с голямо значение за риболовците, които практикуват шарански риболов със zig rig монтажи за риболов.С негова помощ замятането на дългите риболовни монтажи става лесно.Снабден е със стандартна резба, за да можете да го завиете към колче или бъз бар за..
16,60 лв.
Дан. основа: 16,60 лв.
Марка: KORDA КОД: KBX013
Концепцията на BASIX серията е да вземете това, което ви трябва на най-ниска цена, без компромис в качеството.BASIX Braided Hooklink- това е идеалният избор за риболовно влакно за PVA торбички или всяка друга риболовна презентация, където не е нужно да се притеснявате за заплитания.Материалът BASIX ..
10,90 лв.
Дан. основа: 10,90 лв.
Показани са от 1 до 16 от 20 резултата (2 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките