Меню
Добавени продукти

Mivardi

Марка: Mivardi КОД: Mivardi flat6 camo
Mivardi Bedchair CamoCODE Flat6 – Изключително леко и напълно плоско легло с дигитален камуфлаж дизайн. Дебелият матрак с поларено покритие предлага наистина висок комфорт. Твърдостта може да се регулира чрез усъвършенстваната система за опъване в средната част и допълнителни регулируеми ремъци за о..
363,00 лв.
Дан. основа: 363,00 лв.
Марка: Mivardi КОД: M-BCHCO6
Голямо, плоско и абсолютно удобно легло. Меката възглавница и добре подплатеният матрак с топло поларено покритие осигуряват страхотен комфорт дори при по-дълги сесии. Ръбовете на матрака са покрити със здрав и миещ се материал B-POL 600D, който е почти неразрушим и осигурява дълъг живот.&..
288,00 лв.
Дан. основа: 288,00 лв.
Марка: Mivardi КОД: M-BCCHCC8
Изключително леко и напълно плоско легло с дигитален камуфлажен дизайн. Дебелият матрак с поларено покритие предлага наистина висок комфорт. Твърдостта може да се регулира чрез усъвършенстваната система за опъване в средната част и допълнителни регулируеми ремъци за опъване. Предимство е д..
391,90 лв.
Дан. основа: 391,90 лв.
Марка: Mivardi КОД: M-BCHCO8
Голямо, плоско и абсолютно удобно легло. Мека възглавница и добре подплатен матрак с топло поларено покритие осигуряват страхотен комфорт дори при по-дълги сесии. Краищата на матрака са покрити със здрав и миещ се материал B-POL 600D, който е почти неразрушим и гарантира дълъг експлоатацио..
319,90 лв.
Дан. основа: 319,90 лв.
Марка: Mivardi КОД: M-SWINMCXSCS
Прецизното качество на изработка и материалите от най-високо качество са основните характеристики на тези уникални обтегачи от Mivardi. Частите от неръждаема стомана са прецизно обработени на CNC. Тялото на обтегача е снабдено с истинска 3К кръстосана карбонова тръба. След това всяко парче се с..
124,90 лв.
Дан. основа: 124,90 лв.
Марка: Mivardi КОД: M-SWINMCXSMS
Прецизното качество на изработка и материалите от най-високо качество са основните характеристики на тези уникални обтегачи от Mivardi. Частите от неръждаема стомана са прецизно обработени на CNC. Тялото на обтегача е снабдено с прецизна пластмасова втулка в сигнален цвят. След това всяко парче се с..
124,90 лв.
Дан. основа: 124,90 лв.
Марка: Mivardi КОД: M-SWINMCX66SRGB
Mivardi Swing arm MCX 66 веднага впечатлява с модерния си външен вид и функционалност и е оптимално съчетан в цветовете на сигнализаторите(Червен, Зелен и Син) . Предаване 1:1 при рън или отпускане светодиодът светва в съответния цветен прозорец. 2.5-милиметровият жак е съвместим с почтивсеки наличе..
82,90 лв.
Дан. основа: 82,90 лв.
Плуващ състезателен кеп Mivardi Landing net Hardcore XLF (floating)
Ново
Марка: Mivardi КОД: M-LNHCXLF
Луксозна версия на изключително популярния състезателен кеп Hardcore. Този модел разполага с по-дълбока мрежа и глава с плаваща яка, което значително улеснява процеса на работа по време на риболов. Той е особено подходящ за кепване на шаран сред водна растителност, където често е необходимо да ..
99,90 лв.
Дан. основа: 99,90 лв.
Марка: Mivardi КОД: M-CHCCA
Уникален дизайн и изключително лек стол, направен с помощта на нашата нова ултралека рамка. Предлага се с удобен и дебел подплатен матрак с дигитален камуфлажен дизайн. Здравите подлакътници с неопренови ръкави увеличават общата здравина на стола и са много удобни. С напълно регулируема об..
254,90 лв.
Дан. основа: 254,90 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките