Меню
Добавени продукти

SPOMB

Марка: SPOMB КОД: Ракета за захранване SPOMB MIDI X
Новата ракета SPOMB MIDI X позволява захранване на големи дистанции с включени нови иновации.Доказана надеждност и качество от SPOMB.SPOMB MIDI X вече е с вградена плувка, която не му позволява да потъне при случайно скъсване на линията.Постига дори по-големи дистанции от Spomb моделите.Освобождава ..
35,00 лв.
Дан. основа: 35,00 лв.
Марка: SPOMB КОД: Ракета за захранване SPOMB, различни размери
Ракета за захранване SPOMB, с неутрална плаваемост и много лесен контрол при прибиране.В момента, в който ракетата удари водната повърхност се разтваря, а захранката потъва моментално. SPOMB Midi е добре балансирана, изключително точна и гарантирано надежда.Благодарение на тези прекрасни х..
33,00 лв.
Дан. основа: 33,00 лв.
Марка: SPOMB КОД: dtl007
Чудесна лопатка за зареждане на Spod ракети и лодки за захранка. Мoделът ще ви помогне да миксирате перфектно лепкавите спод смеси. Компактен дизайн, разработен да пасва идеално на Spomb ракетите на Fox.Предлага се в два цвята:БялаЧерна..
9,80 лв.
Дан. основа: 9,80 лв.
Марка: SPOMB КОД: DTL005
Ръкавици със специален дизайн, който предпазва пръстите и дланите при далечни хвърляния.Осигуряват противохлъзгащ захват за въдицата, благодарение на силиконовите елементи в участъка на дланите и между палеца и показалеца.Показалецът е допълнително подсилен с кожа. Пристягат се лесно към китката с п..
39,00 лв.
Дан. основа: 39,00 лв.
Стойка за кофа - двойна SPOMB DOUBLE BUCKET STAND KIT
-10 %
Марка: SPOMB КОД: Стойка за кофа - двойна SPOMB DOUBLE BUCKET STAND KIT
Стойка за кофа Spomb Double Bucket Stand Kit е здрава метална конструкция проектирана за поставяне на кофи със захранка. Стойка за кофа Spomb Double Bucket Stand Kit е предназначена да побира 10 и 17л. правоъгълни кофи. По този начин поставя захранката точно на височината, на която се нуждаете ..
124,00 лв. 137,90 лв.
Дан. основа: 124,00 лв.
Стойка за кофа SPOMB SINGLE BUCKET STAND KIT
-10 %
Марка: SPOMB КОД: Стойка за кофа SPOMB SINGLE BUCKET STAND KIT
Стойка за кофа Spomb Single Bucket Stand Kit е здрава метална конструкция проектирана за поставяне на кофи със захранка. Стойка за кофа Spomb Single Bucket Stand Kit е предназначена да побира 10 и 17 л. правоъгълни кофи. По този начин поставя захранката точно на височината, на която се нуждаете без ..
105,00 лв. 116,90 лв.
Дан. основа: 105,00 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките