Меню
Добавени продукти

Царевица за стръв

КОД: Царевица за стръв CUKK, различни аромати
Царевица за риболов от Унгарската марка CUKK.Целозърнена царевица за риболов Cukk Shell, която е добър деликатес за всички видове сладководни риби с изключение на хищните. Важно е да се спомене, че е изработена качествено с естествени съставки и грижливо събрани цели зърна царевица. С..
6,80 лв.
Дан. основа: 6,80 лв.
Марка: KORDA КОД: Maize sinking
Бавно потъващата царевица е малко по-голяма от царевицата, която също правим в нашата гама от фалшиви храни.Отразявайки разликата в размера на истинската, и също така е по-плаваща.Това я прави подходяща за използване с по-големи куки или монтажи, които съдържат повече метални части.Има достатъчно пл..
7,90 лв.
Дан. основа: 7,90 лв.
Марка: ESP КОД: 37006460
ESP Artificial Buoyant Double Corn е плуваща двойна царевица.Изработена е от твърд, изключително плуващ материал, който не губи от плаваемостта си независимо колко време престоява във водата.Може да се ароматизира допълнително или да се използва без подсилващ аромат.Подходяща е и за балансирани монт..
9,00 лв.
Дан. основа: 9,00 лв.
Марка: KORDA КОД: Maize pop up
Плуващата царевица Pop-up Maize е отлично допълнение към нашата гама от изкуствена стръв. Тя е малко по-голяма и следователно по-плаваема от стандартната царевица на Korda, и се предлага в същите опустошителни ароматни комбинации.Предлагат се в опаковка от 10бр и следните аромати и цветове:Жълти - I..
7,90 лв.
Дан. основа: 7,90 лв.
Марка: ESP КОД: 37006465
ESP Boilies са изработени от твърд, изключително плуващ материал, който не губи от плаваемостта си.Може да се ароматизират допълнително или да се използват без подсилващ аромат.Подходящи за поп-ъп монтажи, като Ronnie, Hinged Stiff или Multi Rig без да е нужно още утежняване. Цвят: жълтРазфасов..
9,00 лв.
Дан. основа: 9,00 лв.
Марка: Renat Carp КОД: Renat Sweetcorn pop up
Плуваща силиконова царевица в ярки цветове и стопери в комплекта.Големите и ярки зърна могат да се използват за стръв както самостоятелно, така и в комбинация с протеиново топче.Добавеният аромат на сладка царевица, който ги прави неустоими за всяка риба наоколо.Използвайте включените в пакета стопе..
6,00 лв.
Дан. основа: 6,00 лв.
Марка: Renat Carp КОД: Renat pop up
Плуваща силиконова царевица, фабрично дипната в аромат на сладка царевица.Предлагат се в удобно и леко пластмасово бурканче за многократна употреба по 40 бр. с избор от жълти, оранжеви и микс цветове.Големите и ярки зърна могат да се използват за стръв както самостоятелно, така и в комбинация с прот..
6,00 лв.
Дан. основа: 6,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)

Силиконова царевица за стръв в различни аромати - здрава, издръжлива и с отлична плаваемост. Естествената царевица Cukk в ралични вкусове и аромати за по-претенциозни риби.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките