Меню
Добавени продукти

Топчета за стръв

Марка: T-BAITS КОД: Топчета за стръв T-BAITS Fish & Barbeque, 14/20 mm
T-BAITS Fish and Barbeque са рибни топчета с приятен аромат на риба и печено месоТе съдържат тройно увеличени активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да избере именно тях сред всички останали на петното.Пр..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Марка: T-BAITS КОД: Топчета за стръв T-BAITS FRANKFURTER, микс 14/20 mm
T-BAITS Frankfurter са рибни топчета с приятен аромат на риба и печено месоТе съдържат тройно увеличени активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да избере именно тях сред всички останали на петното.Предлага..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Марка: T-BAITS КОД: Топчета за стръв T-BAITS Spicy Fish WAFTERS, микс 10/12 mm
T-BAITS Spicy Fish се отличават с рибния си аромат и лют вкусПопулярният аромат вече е наличен и в балансирани топчета за стръв - wafters.Тяхната неутрална плуваемост ви позволява да направите изключително балансиран монтаж, в който помръдва единствено стръвта, докато куката и повода лежат скри..
12,00 лв.
Дан. основа: 12,00 лв.
Марка: T-BAITS КОД: Топчета за стръв T-BAITS Spicy Fish, микс 14/20 mm
T-BAITS Spicy Fish се отличават с рибния си аромат и лют вкусТе съдържат тройно увеличени активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да избере именно тях сред всички останали на петното.Предлагат се в 18..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Марка: T-BAITS КОД: Топчета за стръв T-BAITS Squid and Strawberry, микс 14/20 mm
T-BAITS Squid and Strawberry имат силен ягодов аромат с вкус на калмариТе съдържат тройно увеличени активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да избере именно тях сред всички останали на петното.Предлагат се в 18..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Марка: Dudi baits КОД: Hook Baits Mister Red "SUPER HOT с Глазура
Глазурата е привлекателна кора, която покрива бойлите. Веднага щом влезе в контакт с вода, глазурата започва да действа, постепенно се разтваря и отделя атрактанти около бойлата. Разтворимата кора се разпространява както хоризонтално, така и вертикално, примамвайки риби, които са в го..
6,50 лв.
Дан. основа: 6,50 лв.
Марка: Dudi baits КОД: Hook Baits Mister Red "SUPER HOT" с Дип
Дипът има еластична лепкава текстура като карамел.Той прониква дълбоко в бойлитата , като по този начин ги прави по привлекателни..
6,50 лв.
Дан. основа: 6,50 лв.
Марка: Dudi baits КОД: Hookbait Dudi Bait – Mister Dudi с ДИП 20мм
HookBaits Mister Dudi 20ммПротеинови топчета за стръв, с повишено привличане, с еластична и лепкава текстура.Те са дълбоко напоени с течен атрактант, като се предлагат различни размери и два варианта на разтворимост :бавно (Tari) разтворими и бързо (Solubile) разтворими.Количеств..
9,80 лв.
Дан. основа: 9,80 лв.
Марка: Dudi baits КОД: Hookbait Dudi Bait – Mister Dudi с ПУДРА 20mm
HookBaits “Mister Dudi“Протеинови топчета за стръв, с повишено привличане, с еластична и лепкава текстура.Глазурата е кора от атрактанти, която обгръща топчето.Те са „най-бързите“ топчета, като притежават както хоризонтално, така и вертикално привличане, риби в горните слоеве също намират топчето.На..
9,80 лв.
Дан. основа: 9,80 лв.
Марка: Dudi baits КОД: Hookbait Dudi Bait– Forest Squid с ДИП 20мм
HookBaits Forest SquidПротеинови топчета за стръв, с повишено привличане, с еластична и лепкава текстура.Те са дълбоко напоени с течен атрактант, като се предлагат различни размери и два варианта на разтворимост :бавно (Tari) разтворими и бързо (Solubile) разтворими.Размери :20мм..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Марка: Dudi baits КОД: 543622
Тези захранки са наполовина бойли (твърди), наполовина плуващи. Комбинирахме нашата първокласна гама бойли Mister Red ”Super Hot” с един от най-ефективните плуващи топчета, които сме произвеждали: Ананас с Nbutyric AcidИзползването на тези продукти води до стръв за кука, която дава много предим..
10,80 лв.
Дан. основа: 10,80 лв.
Марка: Dudi baits КОД: 743256
HookBait Mister Red Super Hot „Halfness“ пикантна рибаТези захранки са наполовина бойли (твърди), наполовина плуващи. Комбинирахме нашата първокласна гама от бойли Mister Red ”Super Hot” с един от най-ефективните плуващи топчета, които сме произвеждали: Spicy FishИзползването на тези продукти в..
10,80 лв.
Дан. основа: 10,80 лв.
Марка: Barfin Line КОД: 9947353
Балансирани топчета за стръв – WAFTERS.Комбинирайки с другите продукти от същата серия “Марковска магия” –  паста, спрей и адитив, подобрява действието на нашите уафтъри !Те са с неутрална плаваемост, произведени от висококачествени съставки и разработени по т..
4,80 лв.
Дан. основа: 4,80 лв.
Марка: Dudi baits КОД: DUDI Wafter
Mister Dudi “Wafters” стръв за кука.Стръв за кука, направени от микса “Mister Dudi”, плюс набор от плаващи съставки, включително “корков прах”. Те имат неутрална плаваемост. Подозрителният шаран ще бъде по-лесно да се заблуди с тази стръв.Количество: 100гр..
9,80 лв.
Дан. основа: 9,80 лв.
Марка: Dudi baits КОД: Red wafter
Mister Red Super Hot “Wafters” стръв за кука.Стръв за кука, направени от микса “Mister RED”, плюс набор от плаващи съставки, включително “корков прах”. Те имат неутрална плаваемост. Подозрителният шаран ще бъде по-лесно да се заблуди с тази стръв.Количество: 100гр..
8,50 лв.
Дан. основа: 8,50 лв.
Марка: HALDORADO КОД: H001
Sipi 1 и Sipi2 Sipi 1 е с вкус на лимон и мента и е бял на цвят, докато Sipi 2 е с аромат на портокал и канела и с плътен аромат на портокал. Също като примамките, те се препоръчват за състезателен риболов и могат да се използват по всяко време на годината...
10,00 лв.
Дан. основа: 10,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 29 резултата (2 страници)

Протеинови топчета за стръв / hookbaits. Плуващи или дънни, рибен аромат, плодови, топчета за различни сезони.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките