Меню
Добавени продукти

Влакна за монтажи

Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно за монтажи KATRAN COBRA, 20 m
Потъващ плетен конец за поводи с много твърда облицовка. Мек и еластичен, държи идеално на възел, със изключително здрава сърцевина. Кафявият му цвят го прави незабележим на тъмно дъно. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала DYNEEMA материали. Много висока износоустойчивост п..
29,00 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Марка: FOX КОД: CAC605
Харакатеристики:Флуорокарбон в Trans Khaki невидим цвятМек и абразивоустойчивТънък диаметърПредлага се в опаковка от 50м Предлагаме следните размери:0.35мм - 16lb/7.27кг..
23,50 лв.
Дан. основа: 23,50 лв.
Марка: FOX КОД: cac565
Супер фино и еластично влакно за връзване на косъм  към куката..
12,70 лв.
Дан. основа: 12,70 лв.
Марка: FOX КОД: cac611
FOX Edges Rigidity Chod Filament е екстра твърд монофил за поводи. Подходящ за CHOD монтажи.Предлага се в Trans Khaki невидим цвят в опаковка от 30м.Предлага се в следните размери:0.57мм - 30lb/13.6кг..
16,00 лв.
Дан. основа: 16,00 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: CamoX Soft Coated Hooklink
Еластичен материал с плетена сърцевина с меко покритие. Идеален за риболов върху тинесто дъно, мекото покритие позволява  да пада по естествен начин, като същевременно запазва добри свойства против заплитане. Отлична устойчивост на абразия и покритие с ниска видимост. Предлага се..
37,00 лв.
Дан. основа: 37,00 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: CamoX Stiff Coated Hooklink
Еластичен материал с плетена сърцевина със супер твърдо подвижно покритие. Отличавайки се с огромни качества против заплитане. Идеален за риболов на чисто, твърдо дъно или всяка друга ситуация, която изисква твърда секция. Отлична устойчивост на абразия и покритие с ниска видимост.&nb..
37,00 лв.
Дан. основа: 37,00 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: Spectre Fluorocarbon Hooklink
Изключително ниска видимост 100% флуоровъглероден материал за кукички. Почти невидим при потапяне, Spectre Fluorocarbon с висока плътност ще се прикрепи към дъното на езерото и е подходящ за широк спектър от приложения. Първоначално разработен като материал за кука със средна гъвкавост, съ..
24,00 лв.
Дан. основа: 24,00 лв.
Марка: FOX КОД: cml170
Идеален материал за ловене на зиг риг на повърхносттаНова подобрена ултра-ниска видимост в Trans Khaki цвятЛазерно контролиран нисък диаметърОтлична здравина на възлитеУлтра-гладкоНеутрална плаваемостПредлага се в 15lb (0.30mm)..
17,50 лв.
Дан. основа: 17,50 лв.
Марка: FOX КОД: cac737
Основни характеристики:Предимства на новия и подобрен цветен камуфлажПроектиран да отговаря на голямо разнообразие от езерни и речни коритаВключва гъвкава, потъваща камо вътрешна плиткаМного меко, матово камо външно покритиеУниверсален материал, който може да се използва за много презентации на ..
37,00 лв.
Дан. основа: 37,00 лв.
КОД: KNtrap
Полученият продукт, N-TRAP SOFT, е кулминацията на две години и половина от разработване и изпитване. Така че, защо N-TRAP SOFT е най-добрия повод с покритие на пазара? Е, той се характеризира като много здрав, с матово покритие което лесно може да свалите, изключително гъвкав. Вътрешността на повод..
38,20 лв.
Дан. основа: 38,20 лв.
Марка: KORDA КОД: KSN
Отлично уплетено влакно, изключително гъвкаво и много здраво.Благодарение на своята гъвкавост, Supernatural е особено подходящо за риболов над мек дънен грунт, като тиня, водорасли или наноси. В допълнение, Supernatural поляга внимателно върху контурите на дънния релеф, извън обсега на шарана.Продук..
30,40 лв.
Дан. основа: 30,40 лв.
Марка: FOX КОД: cac512
Конец за стръв Fox Edges Bait Floss Neutral 50m.Восъчен конец за повод за косъм за стръв, който е идеален за обвързване на плуваща стръв(Pop Up). Изключително практичен и полезен при направата на CHOD монтажи. Той е плосък и по този начин прилепва плътно, както за най-твърдата, така и за по-мека пов..
19,50 лв.
Дан. основа: 19,50 лв.
Марка: FOX КОД: cac742
Плетен повод Fox Edges Camotex Semi Stiff Camo 20m, изработен от меко, гъвкаво плетено влакно с камуфлажен цвят, покрито с белещо се полутвърдо силиконово покритие с цвят Camo. Предлага се в опаковка от 20м. Нова подобрена камуфлажна разцветка, с преливащи цветове, идеално сливаща се с разнообр..
37,00 лв.
Дан. основа: 37,00 лв.
Марка: FOX КОД: cac434
Повод с покритие Fox Edges Coretex MattПовод с покритие Fox Coretex Matt притежава мек, еластичен и потъващ конец, със специално формулирано матово покритие.Характеристики:Базиран на основния coretex, но с матово покритие, за намаляване на отблясъцитеИдеален за всякакви презентацииДължина - 20 ..
36,00 лв.
Дан. основа: 36,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно без покритие KATRAN ENDURO, 20 m
Katran ENDURO е тънко и в същото време издръжливо на възли влакно за поводи, изтъкано от висококачествена комбинация от влакна Tualon.ENDURO има максимална устойчивост на износване, работи перфектно при тежки условия на дъното, издържа на драскотини, причинени от черупки или скали.Цветовото реш..
27,00 лв.
Дан. основа: 27,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 41 резултата (3 страници)

Влакна за шаранджийски монтажи с различни характеристики - плетени влакна с или без покритие, флуорокарбон и неподражаемият Katran Mimicker, който имитира водорасло и се слива напълно с подводната растителност.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките