Меню
Добавени продукти

Dudi baits

Марка: Dudi baits КОД: Feeder Aditive Dudi Bait
Това е концентрирана адитив на марка Dudi Bait,  препоръчва се разреждане с вода, в зависимост от желаната концентрация. Може да се използва и за добавяне към пелети или примамки.Различни аромати :Special FruitsSpicy FishSweetКоличесто: 250 мл...
5,60 лв.
Дан. основа: 5,60 лв.
Марка: Dudi baits КОД: Hook Baits Mister Red "SUPER HOT с Глазура
Глазурата е привлекателна кора, която покрива бойлите. Веднага щом влезе в контакт с вода, глазурата започва да действа, постепенно се разтваря и отделя атрактанти около бойлата. Разтворимата кора се разпространява както хоризонтално, така и вертикално, примамвайки риби, които са в го..
6,50 лв.
Дан. основа: 6,50 лв.
Марка: Dudi baits КОД: Hook Baits Mister Red "SUPER HOT" с Дип
Дипът има еластична лепкава текстура като карамел.Той прониква дълбоко в бойлитата , като по този начин ги прави по привлекателни..
6,50 лв.
Дан. основа: 6,50 лв.
Марка: Dudi baits КОД: Hookbait Dudi Bait – Mister Dudi с ДИП 20мм
HookBaits Mister Dudi 20ммПротеинови топчета за стръв, с повишено привличане, с еластична и лепкава текстура.Те са дълбоко напоени с течен атрактант, като се предлагат различни размери и два варианта на разтворимост :бавно (Tari) разтворими и бързо (Solubile) разтворими.Количеств..
9,80 лв.
Дан. основа: 9,80 лв.
Марка: Dudi baits КОД: Hookbait Dudi Bait – Mister Dudi с ПУДРА 20mm
HookBaits “Mister Dudi“Протеинови топчета за стръв, с повишено привличане, с еластична и лепкава текстура.Глазурата е кора от атрактанти, която обгръща топчето.Те са „най-бързите“ топчета, като притежават както хоризонтално, така и вертикално привличане, риби в горните слоеве също намират топчето.На..
9,80 лв.
Дан. основа: 9,80 лв.
Марка: Dudi baits КОД: Hookbait Dudi Bait– Forest Squid с ДИП 20мм
HookBaits Forest SquidПротеинови топчета за стръв, с повишено привличане, с еластична и лепкава текстура.Те са дълбоко напоени с течен атрактант, като се предлагат различни размери и два варианта на разтворимост :бавно (Tari) разтворими и бързо (Solubile) разтворими.Размери :20мм..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Марка: Dudi baits КОД: 543622
Тези захранки са наполовина бойли (твърди), наполовина плуващи. Комбинирахме нашата първокласна гама бойли Mister Red ”Super Hot” с един от най-ефективните плуващи топчета, които сме произвеждали: Ананас с Nbutyric AcidИзползването на тези продукти води до стръв за кука, която дава много предим..
10,80 лв.
Дан. основа: 10,80 лв.
Марка: Dudi baits КОД: 743256
HookBait Mister Red Super Hot „Halfness“ пикантна рибаТези захранки са наполовина бойли (твърди), наполовина плуващи. Комбинирахме нашата първокласна гама от бойли Mister Red ”Super Hot” с един от най-ефективните плуващи топчета, които сме произвеждали: Spicy FishИзползването на тези продукти в..
10,80 лв.
Дан. основа: 10,80 лв.
Марка: Dudi baits КОД: Pop up Dudi Bait – Ananas + N Butyric
Пушеща Pop up стръв, на Dudi Bait.Аромат : Ananas + N ButyricРазмери :8мм – дъмбел10мм – топче14мм –  топче..
8,80 лв.
Дан. основа: 8,80 лв.
Марка: Dudi baits КОД: Pop up Dudi Bait – Special Fruits
Пушеща Pop up стръв, на Dudi Bait.Аромат : Special FruitsРазмери :8мм – дъмбел10мм – топче14мм –  топче..
8,80 лв.
Дан. основа: 8,80 лв.
Марка: Dudi baits КОД: Pop up Dudi Bait – Spicy Fish
Пушеща Pop up стръв, на Dudi Bait.Аромат : Spicy FishРазмери :8мм – дъмбел10мм – топче14мм –  топче..
8,80 лв.
Дан. основа: 8,80 лв.
Марка: Dudi baits КОД: Pop up Dudi Bait – Squid + Fructe
Пушеща Pop up стръв, на Dudi Bait.Аромат : Squid + FructeРазмери :8мм – дъмбел10мм – топче14мм –  топче..
8,80 лв.
Дан. основа: 8,80 лв.
Марка: Dudi baits КОД: garlic dudi
Супер плаващ Pop-up, много атрактивен със силна миризма на чесън, който ще запази както миризмата, така и цвета си за дълго време след поставяне във вода...
8,80 лв.
Дан. основа: 8,80 лв.
Марка: Dudi baits КОД: super hot
Супер плаващ Pop-up, много атрактивен със силна миризма на маслена киселина и черен пипер, който ще запази както миризмата, така и цвета за дълго време след влизане във водата..
8,80 лв.
Дан. основа: 8,80 лв.
Марка: Dudi baits КОД: DUDI Wafter
Mister Dudi “Wafters” стръв за кука.Стръв за кука, направени от микса “Mister Dudi”, плюс набор от плаващи съставки, включително “корков прах”. Те имат неутрална плаваемост. Подозрителният шаран ще бъде по-лесно да се заблуди с тази стръв.Количество: 100гр..
9,80 лв.
Дан. основа: 9,80 лв.
Марка: Dudi baits КОД: Red wafter
Mister Red Super Hot “Wafters” стръв за кука.Стръв за кука, направени от микса “Mister RED”, плюс набор от плаващи съставки, включително “корков прах”. Те имат неутрална плаваемост. Подозрителният шаран ще бъде по-лесно да се заблуди с тази стръв.Количество: 100гр..
8,50 лв.
Дан. основа: 8,50 лв.
Показани са от 1 до 16 от 24 резултата (2 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките