Меню
Добавени продукти

Влакна за риболов

Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно за монтажи KATRAN COBRA, 20 m
Потъващ плетен конец за поводи с много твърда облицовка. Мек и еластичен, държи идеално на възел, със изключително здрава сърцевина. Кафявият му цвят го прави незабележим на тъмно дъно. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала DYNEEMA материали. Много висока износоустойчивост п..
29,00 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Ледкор (чейнкор) KATRAN COMODO, 80 lb, 5 m, зелено
Високо еластичен и гъвкав продукт от типа чейнкор който плътно копира и ляга върху релефа на дъното. Не съдържа олово или други токсични материали. Сърцевината е изработена от подвижни бронзови звена с общ диаметър само 0,9 mm. Обвивката е изработена от 16 нишкова оплетка на Таулон . Екстремна здрав..
30,00 лв.
Дан. основа: 30,00 лв.
Монофилно основно влакно Katran Crypton Carp
ТОП ПРОДУКТ
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно Katran Crypton Carp
Katran Crypton Carp е влакно от най-високо ниво, със съотношение здравина-диаметър, което е най-доброто от гамата на Katran.Неговата иновативна технология на оцветяване го прикрива отлично при всякакъв цвят на дъното. Над водата Crypton Carp е почти безцветно, но под нея то променя цветът си в завис..
65,00 лв.
Дан. основа: 65,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN Crypton Symbios
Symbios е влакно от най-висок клас, като съотношението здравина-диаметър е най-високото от гамата на Katran. Използвана е иновативна технология за пречупване на светлината, която прикрива влакното при всякакво дъно в комбинация с добре видими 50 см секции от Katran Neon. Добре прикритото влакно по д..
66,00 лв.
Дан. основа: 66,00 лв.
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE NEON
ТОП ПРОДУКТ
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE Neon
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE NEONШаранджийско влакно Katran Neon е с отличителен ярък неоново-жълт цвят. То е здраво на възел, меко и гладко. Здравото му огледално покритие го предпазва от надирания и от суровите слънчеви лъчи.Катран Неон е прозрачно, но благодарение на специалн..
42,00 лв.
Дан. основа: 42,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Шок лидер KATRAN RECORD, 80 m
Katran RECORD - плетен шок лидер за далечни дистанции от ръка.Специално създаден за кастинг на далечни разстояния съвместно с експерта по кастинг от България - Людмил Димов.Произведено е от 8 микро влакна UHMWPE ( Ултра високо молекулярен тежък полиетилен). Идеално кръгъл, много мек, гъвкав , тъмно ..
35,00 лв.
Дан. основа: 35,00 лв.
Марка: FL FISHING КОД: 363325
Плетеното влакно FL Spod & Marker x8 е създадено с най-новата технология, което гарантира изключителна здравина и издръжливост. Със своите 8 нишки, това влакно е перфектната комбинация от гъвкавост и изключителна чувствителност, която ще ви помогне да постигнете невероятни резултати в риболова...
34,00 лв.
Дан. основа: 34,00 лв.
Марка: FOX КОД: CAC605
Харакатеристики:Флуорокарбон в Trans Khaki невидим цвятМек и абразивоустойчивТънък диаметърПредлага се в опаковка от 50м Предлагаме следните размери:0.35мм - 16lb/7.27кг..
23,50 лв.
Дан. основа: 23,50 лв.
Марка: FOX КОД: cac565
Супер фино и еластично влакно за връзване на косъм  към куката..
12,70 лв.
Дан. основа: 12,70 лв.
Марка: FOX КОД: cac611
FOX Edges Rigidity Chod Filament е екстра твърд монофил за поводи. Подходящ за CHOD монтажи.Предлага се в Trans Khaki невидим цвят в опаковка от 30м.Предлага се в следните размери:0.57мм - 30lb/13.6кг..
16,00 лв.
Дан. основа: 16,00 лв.
Марка: FL FISHING КОД: 34332
Изключително здраво: Този шок лидер е създаден с висококачествени материали, които го правят изключително здрав и надежден. Независимо дали се справяте с по-големи и по-агресивни риби, този шок лидер ще ви предостави необходимата здравина и увереност.Абразивоустойчив: Плетен шок лидер PRO FL Stiff L..
17,00 лв.
Дан. основа: 17,00 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: CamoX Soft Coated Hooklink
Еластичен материал с плетена сърцевина с меко покритие. Идеален за риболов върху тинесто дъно, мекото покритие позволява  да пада по естествен начин, като същевременно запазва добри свойства против заплитане. Отлична устойчивост на абразия и покритие с ниска видимост. Предлага се..
37,00 лв.
Дан. основа: 37,00 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: CamoX Stiff Coated Hooklink
Еластичен материал с плетена сърцевина със супер твърдо подвижно покритие. Отличавайки се с огромни качества против заплитане. Идеален за риболов на чисто, твърдо дъно или всяка друга ситуация, която изисква твърда секция. Отлична устойчивост на абразия и покритие с ниска видимост.&nb..
37,00 лв.
Дан. основа: 37,00 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RMMC
MonoCast е супер здрава, силно устойчива на абразия монофилна основна линия от първокласен клас, която се отличава с ниско съотношение на диаметъра към якостта, като същевременно остава достатъчно еластична, за да замята гладко, което осигурява отлична производителност, когато е необходимо разстояни..
36,00 лв.
Дан. основа: 36,00 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: Spectre Fluorocarbon Hooklink
Изключително ниска видимост 100% флуоровъглероден материал за кукички. Почти невидим при потапяне, Spectre Fluorocarbon с висока плътност ще се прикрепи към дъното на езерото и е подходящ за широк спектър от приложения. Първоначално разработен като материал за кука със средна гъвкавост, съ..
24,00 лв.
Дан. основа: 24,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 76 резултата (5 страници)
В тази категория ще откриете различни по предназначение влакна за риболов. Основни влакна, влакна със или без покритие за направа на шаранджийски монтажи, както и флуорокарбон с различни дебелини.
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките