Меню
Добавени продукти

Основни влакна

Монофилно основно влакно Katran Crypton Carp
ТОП ПРОДУКТ
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно Katran Crypton Carp
Katran Crypton Carp е влакно от най-високо ниво, със съотношение здравина-диаметър, което е най-доброто от гамата на Katran.Неговата иновативна технология на оцветяване го прикрива отлично при всякакъв цвят на дъното. Над водата Crypton Carp е почти безцветно, но под нея то променя цветът си в завис..
65,00 лв.
Дан. основа: 65,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN Crypton Symbios
Symbios е влакно от най-висок клас, като съотношението здравина-диаметър е най-високото от гамата на Katran. Използвана е иновативна технология за пречупване на светлината, която прикрива влакното при всякакво дъно в комбинация с добре видими 50 см секции от Katran Neon. Добре прикритото влакно по д..
66,00 лв.
Дан. основа: 66,00 лв.
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE NEON
ТОП ПРОДУКТ
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE Neon
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE NEONШаранджийско влакно Katran Neon е с отличителен ярък неоново-жълт цвят. То е здраво на възел, меко и гладко. Здравото му огледално покритие го предпазва от надирания и от суровите слънчеви лъчи.Катран Неон е прозрачно, но благодарение на специалн..
42,00 лв.
Дан. основа: 42,00 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RMMC
MonoCast е супер здрава, силно устойчива на абразия монофилна основна линия от първокласен клас, която се отличава с ниско съотношение на диаметъра към якостта, като същевременно остава достатъчно еластична, за да замята гладко, което осигурява отлична производителност, когато е необходимо разстояни..
36,00 лв.
Дан. основа: 36,00 лв.
Влакно Carp Fever "CastFever" Mono 600m
Ново
Марка: Carp Fever КОД: CF Mono
Влакно за риболов както на къси така и на дълги дистанции.Разработено с висока износоустойчивост .Жълтият цвят е подходящ за риболов на големи разстояния, позволяващ по-голям контрол на линията. Ниската памет, намалява къдренето и усукването на влакното .Висока устойчивост на възела, особено при нис..
18,00 лв.
Дан. основа: 18,00 лв.
Марка: HALDORADO КОД: Влакно Dome Gabor Team Feeder Master Carp 300м
TEAM FEEDER влакната са произведени с помощта на най-висококачествените суровини и японската технология.Крайният резултат е изключително трайно, устойчиво на износване семейство от монофилни влакна с ниско удължение, което е в идеална хармония с нуждите на съвременния фидер риболов.Цвят: ярко флуо ж..
12,00 лв.
Дан. основа: 12,00 лв.
Марка: SMAX КОД: Влакно Smax Chromium Classic 150м
Направена от последното поколение Японски полимер, Smax Classic е изключително гладка и мека корда.Притежава изключителна здравина при напън и възли.Направена е специално за употреба на нови макари във всички сладководни и соленоводни води.Изключително качество за цената си!ДължинаДиаметърИздръжливо..
6,00 лв.
Дан. основа: 6,00 лв.
Марка: SMAX КОД: Влакно Smax Method Feeder Special 3D 150м Fast Sinking
Направено от последното поколение Японски полимер, Smax Method Feeder Special 3D е изцяло ново, бързо потъващо влакно за фидер със страхотни качества. Притежава изключителна здравина при напън и възли.Пречупва светлината и е напълно невидимо във водата.ДължинаДиаметърИздръжливостЦвят150м.0.16мм..
10,00 лв.
Дан. основа: 10,00 лв.
Марка: Dome Gabor Feeder КОД: DOME long cast
TEAM FEEDER влакна са изработени с помощта на най-висококачествените материали и японската технология.Крайният резултат е изключително издръжлива, устойчива на износване, монофиламентова линия с ниско удължение, която идеално отговаря на нуждите на съвременния фидер риболов.Long Cast е влакно с ниск..
12,00 лв.
Дан. основа: 12,00 лв.
Марка: ANACONDA КОД: 2425126
Огромно предимство за риболова през нощта е да можете да осветите въдицата с челника и да виждате ясно на къде сочи влакното ви! Винаги знаете точно къде е рибата по време на двубоя, като избягвате по-нататъшни сблъсъци с други въдици във водата. Но дори и при дневен риболов, определено е голямо пре..
52,90 лв.
Дан. основа: 52,90 лв.
Марка: ANACONDA КОД: 2426126
Огромно предимство за риболова през нощта е да можете да осветите въдицата с челника и да виждате ясно на къде сочи влакното ви! Винаги знаете точно къде е рибата по време на двубоя, като избягвате по-нататъшни сблъсъци с други въдици във водата. Но дори и при дневен риболов, определено е голямо пре..
52,90 лв.
Дан. основа: 52,90 лв.
Марка: FOX КОД: CML176
Първокласно монофилно влакно за риболов на шаран, произведено от FOX.Fox Exocet Fluoro Orange е вероятно най-здравото влакно на пазара, като притежава изключителна надеждност на възел и относително ниска разтегливост в сравнение с други подобни монофилни влакна.1000-метровата разфасовка го прав..
43,00 лв.
Дан. основа: 43,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: KATRAN SYNAPSE WILD CARP CAMO
Synapse Wild Carp Camo е една от последните иновации на Катран!Влакното е специално проектирано за риболов в диви условия, където здравината, ниската разтегливост и камуфлажния цвят са ключовите фактори за успех.Подходящо е както за риболов с лодка, така и от ръка. Високото му собствено тегло го кар..
44,00 лв.
Дан. основа: 44,00 лв.
Марка: FOX КОД: CML175
Шаранско влакно Fox EOS Carp Mono. Отлично по качество универсално монофилно влакно за основна линия на разумна цена.Характеристики:Low-Vis Green – зелен цвят с ниска видимост, който е перфектен за прозрачни/ бистри водиЗабележителната устойчивост на износванеТочен диаметърНиският диаметър подпомага..
19,60 лв.
Дан. основа: 19,60 лв.
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE ECLIPSE
ТОП ПРОДУКТ
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE ECLIPSE
Катран Еклипс е универсално флуоресцентно монофилно влакно.Невидимо за рибите през всичките 24 часа на денонощието, в съчетание с висока видимост за риболовците през ноща.Използвайки много подобна технология, както при производството на  Катран Неон, производителя достигна до съвършено нови нив..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE Wild Carp
ТОП ПРОДУКТ
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE Wild Carp
Шаранджийско влакно Katran Wild Carp е специално разработено за риболов на див шаран и амур на големи дистанции.То се отличава с много ниска разтегливост от 7-9%, което забележително увеличава чувствителността на линията и кълването се усеща в пъти по-ясно и бързо.Катран Уаил Карп е бързо потъващо в..
38,00 лв.
Дан. основа: 38,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 23 резултата (2 страници)

Основни влакна за шаранджийски риболов. Отличават се с различни диаметри, мекота, цвят и дължина. Лидер в тази категория е Katran Neon със своето флуоресцентно покритие, което му придава отлична видимост и денем и нощем. 

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките